Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentebierwandeling 2023

23 april 2023 @ 14:00 - 18:30

€36,50

De Lentebierwandeling gaat langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van een kleine Nederlandse brouwerij op tap hebben.

De bieren die in de cafés getapt worden zijn afkomstig van kleine Nederlandse brouwerijen. De geselecteerde bieren zijn frisse lentebieren die passen bij het voorjaar en worden vergezeld door een passend hapje. Afhankelijk van het aantal deelnemers is/zijn er één of meer routes. Elk met 6 authentieke Leidse cafés.

De deelnemers aan de Lentebierwandeling maken een mooie tocht door de Leidse binnenstad langs deze zes cafés. De cafés die eerder hebben meegedaan, zijn bijvoorbeeld: Café de Plantage, Etablissement Einstein, Dranklokaal de WW, Grandcafé de Burcht, Café de Keyzer, Café Restaurant Pakhuis, Café van Hout, Café Restaurant Aloha, Drank en jeneverhuis Van Goyen (voorheen Spijkerbak), Café de Roze Beurs, Sportsbar Viking en Biercafé Lemmy’s. Zodra de deelnemende cafés bekend zijn, en daarmee de indeling op de routes, wordt dit op de website vermeld.

Deelnemen
Deelname aan de Lentebierwandeling kost € 36.50 p.p. De deelnemers ontvangen een uniek bierglas, routebeschrijving, stempelkaart, een leuke attentie en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Lentebierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde. Elke route heeft zijn eigen kleur. Start vanaf 14.00 uur.

Gegevens

Datum:
23 april 2023
Tijd:
14:00 - 18:30
Kosten:
€36,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bierwandeling.nl/lentebierwandeling/

Organisator

ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Telefoon:
071-5233485
E-mail:
info@prokwadraat.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Binnenstad Leiden
Leiden, Zuid-Holland Nederland + Google Maps
Telefoon:
071-5233485