Evenementenlocatie/vergaderlocatie

 • Alphen aan den Rijn
 • Hillegom
 • Katwijk
 • Leiden
 • Leiderdorp
 • Lisse
 • Noordwijk
 • Noordwijkerhout
 • Oegstgeest
 • Teylingen
 • Wassenaar

Alphen aan den Rijn

Archeon
Het Archeon is een museum waar bezoekers de wereld van de geschiedenis ontdekken. Het museum biedt ruime gelegenheid om uw zakelijke én particuliere evenementen te organiseren. Het is een geschikte locatie voor vergaderingen, personeelsfeesten, diners, recepties, bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, etc. voor groepen variërend van 50 tot wel 600 gasten.Archeon
Archeonlaan 1
2408 AP Alphen aan den Rijn
0172-447744
www.archeon.nl

Afivauna
Avifauna is door het brede aanbod aan recreatiemogelijkheden een uitstekende locatie voor (familie)feesten, diners, recepties, huwelijksfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Er worden combinaties aangeboden met boottochten en bezoekjes aan het vogelpark. U kunt ook met gemak blijven slapen in het bijbehorende viersterrenhotel. Er zijn ook standaardarrangementen aanwezig die uw feest van complete verzorging voorzien.

Vogelpark Avifauna
Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
0172-487575
www.avifauna.nl

Bonifaciuskerk
De Bonifaciuskerk is in eerste plaats een parochiekerk. Daarnaast wil men het kerkgebouw promoten en wil men plaatsgenoten laten meegenieten van dit bijzondere rijksmonument. Dit wordt gedaan door het houden van een open huis en het organiseren van concerten en andere evenementen. Geschikt voor al uw evenementen dus!

Vrienden van de St. Bonifaciuskerk
Paradijslaan 6
2405 CC Alphen aan den Rijn
0172-472410
www.bonifaciusalphen.nl

Castellum theater
Het Castellum theater bevat grote zalen die zich kenmerken door de grote variëteit in capaciteit en uitstraling. Iedere zaal heeft haar eigen ambiance en kan afgestemd worden op de grootte van uw gezelschap. De zalen zijn uitstekende locaties voor uw vergaderingen, diners, buffetten, congressen en bedrijfsevenementen en kunnen maximaal groepen van 750 mensen kwijt.

Theater Castellum
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn
0172-429292
www.theatercastellum.nl

Hillegom

Ford Museum
Naast drie oldtimer-hallen beschikt het Ford museum over een restaurant, binnen- en buitenterras, vergaderruimten, expositieruimtes en een filmzaal. Hierdoor biedt het museum u uitstekende mogelijkheden voor uw bedrijfs- of productpresentaties, evenementen, congressen, seminars, meetings, vergaderingen, personeelsfeesten, recepties, partijen en bruiloften. Samengevat is het Ford museum dus een toplocatie voor elk doel. Daarnaast beschikt het museum over grote parkeerterreinen.Den Hartogh Fordmuseum
Haarlemmerstraat 36
2181 HC Hillegom
0252-518118
www.fordmuseum.nl

 

Katwijk

Tripodia
Tripodia, het cultureel centrum voor Katwijk, is uitgegroeid tot een volwaardig multifunctioneel zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten variëren van concerten en festivals tot voorstellingen. Voor elk evenement is een passende zaal aanwezig. Ook verjaardagen, vergaderingen, seminars en bruiloften zijn uitstekende evenementen om bij Tripodia plaats te vinden. Gastvrijheid en ruime parkeergelegenheid maken Tripodia tot een zalencentrum waar u met al uw wensen terecht kunt.Tripodia
Hoornesplein 155
2221 BE Katwijk
071-4025224
www.tripodia.nl

 

Leiden

Academiegebouw
Het academiegebouw werd door de jaren heen voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld als sterrenwacht en bibliotheek. Tegenwoordig wordt het gebouw nog steeds gebruikt voor verschillende doeleinden zoals examens, colleges en academische plechtigheden. In het academiegebouw kunt u terecht met maximaal 300 personen.

Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Grand Café De Burcht (tuinzaal)
Deze prachtige congreslocatie is uitermate geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten op maat. De Burcht combineert een fraaie entourage met een professioneel uitgeruste congreszaal, voorzien van alle gemakken voor veel verschillende doeleinden, zoals congressen, symposia, vergaderingen, cursussen, (politieke) bijeenkomsten, trainingen, presentaties en uitvoeringen.
Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht in De Burcht (theateropstelling voor 120 personen).

Sociëteit De Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS Leiden
071-2073272
www.grandcafedeburcht.nl


Theehuis ‘De Leidsehout’

Theehuis De Leidsehout is een van de nog weinige groene plekjes van Leiden waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Het is een ideale locatie om een kopje koffie te drinken, te lunchen of om een borrel of een feestje te geven.

Theehuis ‘De Leidsehout’
Houtlaan 100
2334 CL Leiden
071-5153476
www.deleidsehout.nl

Four Reasons
In het centrum van Leiden, tussen de romantische grachten, de monumentale panden en knusse hofjes ligt het veelzijdige 4 Reasons. 
Deze sfeervolle locatie bestaat uit drie zalen. Een grote feestzaal, restaurantzaal en een vergaderzaal. De 4 Reasons is gevestigd in het gloednieuwe Best Western City Hotel Leiden en biedt vele opties.

Best Western City Hotel Leiden
Lange Mare 39-43
2312 GP Leiden
071-5131626
www.bestwesterncityhotelleiden.nl

Het Leidse Volkshuis
Vandaag de dag biedt het Leidse Volkshuis verschillende cursussen aan. Iedereen is hier welkom en de sfeer en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Naast cursussen heeft het Volkshuis ook vergader- en conferentiefaciliteiten. Het in 2000 geheel gerenoveerde pand beschikt over een authentieke theaterzaal, een multifunctionele dans- of filmstudio en diverse lokalen waaronder een goed uitgeruste digizaal. Deze ruimtes zijn te huur voor bijvoorbeeld culturele activiteiten, recepties, seminars, congressen en cursusactiviteiten. Het Volkshuis stelt zijn muren beschikbaar voor amateurkunstenaars om gratis te exposeren.

Het Leidse Volkshuis
Apothekersdijk 33a
2312 DD Leiden
071-5149180
www.leidsevolkshuis.nl


Holiday Inn Leiden

Bij Holiday Inn Leiden vindt u niet alleen persoonlijke ontspanning maar ook zakelijk succes door middel van onze moderne vergaderzalen.

Holiday Inn Leiden
Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden
071-5355445
www.hileiden.com


Hooglandse kerk

De Hooglandse Kerk is zonder twijfel één van de mooiste en meest imponerende kerken van Leiden. De Hooglandse Kerk is niet alleen open voor kerkdiensten; dat zou zonde zijn. Of het nu gaat om een concert, een congres of een intiem diner: het grote (deelbare) oppervlak van de kerk en het ernaast gelegen zalencomplex maken de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Daarbij beschikt de Hooglandse Kerk over alle mogelijke moderne voorzieningen en ervaren bedienend personeel.

Hooglandse kerk
Middelweg 2
2312 KH Leiden
071-5149636
www.hooglandsekerk.com

Hortus Botanicus
De Hortus Botanicus biedt u een wijd scala aan mogelijkheden om uw groepsontvangst te huisvesten. Drie verschillende ruimtes van eveneens verschillende aard geven elk type ontvangst een speciaal cachet, dat u nergens anders zult aantreffen. Zo is er de Oranjerie, de Tuinkamer en Grand Café Clusius. Tevens zijn het Grand Café Clusius en de Curatorentuin te huur als plaats om uw eigen borrel of feest te geven, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Hortus Botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
071-5277249
www.hortus.leidenuniv.nl

Kenniscentrum Leiden
Het Kenniscentrum is een geschikte locatie voor verschillende evenementen zoals feesten en partijen, workshops, brainstormsessies, vergaderingen, congressen en seminars.
Het Kenniscentrum beschikt over drie zalen die u afzonderlijk maar ook gelijktijdig kunt huren. In de vertrouwde omgeving van het kenniscentrum wordt de beslotenheid van uw bijeenkomst gegarandeerd. Er zijn drie zalen beschikbaar van gemiddeld 75m² die eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden, waardoor een ruimte ontstaat van 150 of zelfs 225m².

Kenniscentrum Leiden
Archimedesweg 31
2333 CM Leiden
071-5686920
www.kcleiden.nl

Leidse Schouwburg

De Leidse Schouwburg (zowel de zaal als de foyer op de 1e verdieping, beter bekend als de Bonbonnière) vormt een prachtig decor voor zakelijke bijeenkomsten en kan, indien het programma dat toelaat, exclusief worden gehuurd voor onder andere vergaderingen, besloten voorstellingen, diners, productpresentaties en het vieren van jubilea.

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS Leiden
071-516 3881
www.leidseschouwburg.nl

Lokhorstkerk
De verschillende ruimten in de Lokhorstkerk bieden een aantrekkelijke en sfeervolle mogelijkheid voor het houden van concerten, symposia, recepties, huwelijken en andere culturele en feestelijke activiteiten.

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden
06 – 5371 6208
www.doreleiden.nl/kerkhuur.asp

Naturalis
Naturalis is een nationaal historisch natuurmuseum dat ook zalen beschikbaar stelt voor u als particulier. Of het nou gaat om zakelijke of feestelijke evenementen, bij Naturalis bent u aan het juiste adres. Congressen, vergaderingen, trainingen of workshops, bruiloften of verjaardagen, Naturalis heeft voor elke gelegenheid ruimte. Het historische Pesthuis met haar hoge plafonds, modern ingerichte ruimtes en prachtige binnenplaats zal uw gasten aangenaam verrassen. U maakt uw bijeenkomst compleet met een eventueel bezoek aan het museum.

Naturalis
Darwinweg 2
2333 CR Leiden
071-5687600
www.naturalis.nl

Pieterskerk
In de monumentale Pieterskerk in Leiden verandert uw evenement in een wel heel bijzondere belevenis. De eeuwenoude historie van deze laatmiddeleeuwse stadskerk is zichtbaar en voelbaar in de verschillende ruimten en zorgt voor een unieke sfeer. Een diner tussen de kolossale pilaren of een concert onder de kleurrijke glas-in-lood ramen.
De Pieterskerk is geschikt voor iedere denkbare bijeenkomst zoals een concert, symposium, receptie, diner, feest, beurs, festival of vergadering. Het schip van de Pieterskerk is ruim tweeduizend vierkante meter groot en daarmee bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Geeft u de voorkeur aan een kleinere ruimte dan is er de koorkerk, bibliotheek of de 17e eeuwse kerkmeesterskamer ter beschikking.

Pieterskerk
Kloksteeg 16
2311 SL Leiden
071-5124319
www.pieterskerk.com

Rijksmuseum van Oudheden
Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale centrum waar iedereen kan genieten van beschavingen uit het oude Egypte. Naast het museum verhuurt het Rijksmuseum van Oudheden ook verschillende zalen voor diverse evenementen.
In de majestueuze Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden staat u oog in oog met een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische tempel; de plek bij uitstek voor uw speciale ontvangst, diner, feest receptie, concert, lezing, buffet of trouwerijen voor groepen tot wel 450 gasten.

Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden
071-5163163
www.rmo.nl

Scheltema Complex
Scheltema stelt haar faciliteiten beschikbaar aan u voor producties die passen binnen de doelstellingen van Scheltema in brede zin. Met name politieke, literaire, culturele en/of wetenschappelijke evenementen van, bij voorkeur, publieke aangelegenheden.
Daarnaast bevat Scheltema ook Scheltema Horeca waar u terecht kunt voor besloten feesten en partijen.

Scheltema Complex
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden
071-5161880
www.scheltemacomplex.nl

Stadscafé Restaurant van der Werff
Stadscafé Restaurant van der Werff is gelegen in het kloppend stadshart van Leiden. Met betrekking tot grotere gezelschappen die extra privacy verlangen, beschikt van der Werff over een intieme accommodatie voor bijeenkomsten in de feestelijke of zakelijke sfeer.
Het aanpalende privé-terras leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld familie barbecues of een dergelijke feestelijke gelegenheid.

Stadscafé van der Werff
Steenstraat 2
2312 BW Leiden
071-5130335
www.stadscafevanderwerff.nl

Stadsgehoorzaal 
De Stadsgehoorzaal is een prachtig monument in de Leidse binnenstad waar jaarlijks vele concerten plaatsvinden. De bijzondere ambiance van de Stadsgehoorzaal is niet alleen voorbehouden aan bezoekers van de concerten. Regelmatig openen zij voor u ook de deuren voor evenementen van uiteenlopende aard zoals congressen, symposia, recepties en bedrijfsfeesten. De multifunctionele Grote Zaal, beroemd om zijn akoestiek, kan eenvoudig worden veranderd in een congreszaal of feestelijke dinerzaal.

Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden
071-5140580
www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Stedelijk museum de Lakenhal
Waar anders ter wereld woonden en werkten tegelijkertijd Rembrandt van Rijn, Jan Lievens, Gerrit Dou en Jan van Goyen? In Museum De Lakenhal, het enige kunstmuseum van Leiden, zijn de werken van deze beroemde kunstenaars te bewonderen. In het museum wordt u ingewijd in de roemruchte geschiedenis van de stad. Het museum is sinds 1874 gevestigd in de voormalige ‘Laecken-Halle’, ooit het centrum van de lakennijverheid. Dit gebouw, een ontwerp van Arent van ‘s-Gravensande uit 1640, behoort tot de mooiste voorbeelden van het Noordelijk Classicisme.

Museum De Lakenhal is een mooie locatie voor bijzondere bijeenkomsten en ontvangsten. Tijdens openingsuren zijn op afspraak groepsbezoeken met speciale rondleidingen mogelijk. Besloten ontvangsten kunnen uitsluitend buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden, wanneer de overige activiteiten van het museum dit toelaten.

Stedelijk museum de Lakenhal
Oude Singel 28-32
2312 RA Leiden
071-5165360
www.lakenhal.nl

Van der Valk Hotel
Van der Valk Hotel Leiden met het Restaurant Het Haagsche Schouw, is gehuisvest in een monumentaal pand dat dateert uit 1629, in de buurt van de historische stad Leiden en dichtbij de bollenvelden, duinen, strand en de zee.
Naast verblijf in het hotel Van der Valk Leiden is het ook mogelijk om uw vergadering of congres in een van de zalen van het hotel te houden.

Van der Valk Hotel Leiden
Haagse Schouwweg 14
2332 KG Leiden
071-5731731
www.valk.nl/leiden

 

Leiderdorp

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom
Vergaderen in Leiden, Leiderdorp en omstreken kan bij de Brasseriegroep op de beste locaties. Creatieve ideeën en ontwikkelingen komen beter tot stand in een inspirerende en unieke vergaderomgeving. Bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom vindt u in de Meelzolder een inspirerende omgeving voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, (in)formele bijeenkomsten, of trainingen. U kunt gratis gebruik maken van WIFI en er zijn andere audio visuele middelen aanwezig.

Brasserie Meelfabriek
Zijlstroom

Zijldijk 28
2352 AB Leiderdorp
www.zijlstroom.nl

Tulip Inn Leiderdorp

Ons hotel bevindt zich in Leiderdorp in de buurt van Leiden en de luchthavens van Schiphol en Rotterdam-Den Haag. Het Tulip Inn Leiderdorp is de ideale locatie voor conferenties, bijeenkomsten en zakelijke besprekingen. Ons hotel biedt zes moderne, volledig uitgeruste vergaderruimten, die onderling gecombineerd kunnen worden en plaats bieden aan 240 personen. Alle vergaderruimten beschikken over airconditioning en natuurlijk daglicht, evenals gratis draadloos internet, conferentiesysteem en flip-over. Natuurlijk bieden wij ook catering voor koffiepauzes en mineraalwater.

Persant Snoepweg 2-4
2353 KA Leiderdorp
071-5899302
www.tulipinnleiderdorp.nl

Lisse

Landgoed Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof is een bijzonder unieke locatie voor het organiseren van zakelijke evenementen. Het landgoed beschikt over vijf verschillende locaties die ieder hun eigen sfeer en uitstraling hebben. Landelijk, modern, klassiek of trendy; hier vindt u ze allemaal terug! Het kasteel zelf beschikt nog steeds over het originele interieur en oogt daardoor als echt bewoond huis, met uiteraard alle benodigde faciliteiten van vandaag de dag. Er is geen plek ter wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zó losbarst als op Keukenhof.De Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
0252-465564
www.kasteelkeukenhof.nl

Hotel de Nachtegaal
Wist u dat wij één van het grootste zalencentra in de regio zijn? Onze 6 in grootte en sfeer variërende conferentiezalen zijn zeer comfortabel ingericht om o.a. zakelijke bijeenkomsten zo productief mogelijk te maken. Multifunctionele zalen die plaats bieden voor groepen tot wel 700 mensen en naar behoefte flexibel in te delen zijn.

Golden Tulip Lisse
Heereweg 10
2161 AG Lisse
0252-433030
www.nachtegaal.nl

’t Huys Dever
t Huys Dever te Lisse is een unieke middeleeuwse locatie om een kleinschalige zakelijke bijeenkomst te houden. Bijvoorbeeld een presentatie, bespreking of vergadering gecombineerd met een lunch. Ook een receptie of een personeelsbijeenkomst zijn mogelijk. De unieke 14e eeuwse sfeer geeft een bijzonder tintje aan het geheel.

’t Huys Dever
Heereweg 349a
2161 CA Lisse
0252-411430
www.hollandrijnland.nl/lisse

 

Floralis
Alle ruimten in Floralis zijn per uur te huur voor uw vergadering, cursus of evenement.

Ruishornlaan 21
2161 VW Lisse
0252-865091
www.floralisse.nl

Noordwijk

Alexander Hotel
Vergaderen aan zee en teambuilding op het strand. Het kan in Noordwijk. Sterker nog… Noordwijk is de nummer twee internationale congresplaats van Nederland. Deze inspiratievolle omgeving vraagt om een locatie waar alles klopt en perfect is. Het Alexander Hotel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
Oude Zeeweg 63
2200 BB Noordwijk
071-3618900
www.alexanderhotel.nl

Conferentiecentrum Hotel Zonne
Hotel Zonne ligt in de rustige Noordwijkse zuidduinen, op 150m van het strand, op 5 minuten van het centrum van Noordwijk en op minder dan een half uur van Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Rotterdam.
Hotel-Conferentiecentrum Zonne is hét adres voor een ‘zonnige’ kijk op zakelijkheid. Onze jarenlange ervaring, de gunstige ligging en goede bereikbaarheid vormen de basis van een succesvolle bijeenkomst. Alle moderne equipment is aanwezig en op verzoek secretariële begeleiding. De vijf moderne vergaderzalen met veel daglicht zijn geschikt zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Een ruime parkeergelegenheid staat tot uw beschikking. De speciale vergaderarrangementen maken het verblijf in Hotel-Conferentie Zonne extra aantrekkelijk.

Hotel Zonne
Rembrandtweg 17
2202 AT Noordwijk aan Zee
071-3619600
www.hotelzonne.nl

Theater de Muze
De Muze Noordwijk is de perfecte locatie voor een congres, symposium, bedrijfspresentatie, voorlichtingsbijeenkomst, bedrijfstraining, theaterpresentatie, personeelsfeest, receptie of gewoon een gezellige happening. De Muze is geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot wel 750 gasten. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op het aangrenzende Wantveld.

Theater de Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk
071-3646538
www.demuzenoordwijk.nl

Heeren van Noortwyck
De Heeren van Noortwyck is een grand café restaurant gelegen in het hartje van Noordwijk. Het hotel biedt verschillende zalen voor vergaderingen en feesten aan.

Heeren van Noortwyck
Quarles van Ufforstraat 103
2202 NE Noordwijk
071-3612723
www.heerenvannoortwyck.nl

Hotels van Oranje
Gelegen aan de fraaie Koningin Wilhelmina Boulevard, en aan het schoonste en breedste strand langs de Nederlandse kust, hebben de Hotels van Oranje een unieke en mooie ligging aan zee. Een stijlvol galadiner, een gezellige cocktailparty of een grandioos evenement? In dit luxe hotel is het allemaal mogelijk. Onze faciliteiten zijn eindeloos en gecombineerd met onze ervaring en gastvrijheid maakt dit uw evenement tot een onvergetelijke belevenis.

Hotels van Oranje
Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31
2202 GV Noordwijk
071-36796869
www.hotelsvanoranje.nl

Grond Hotel Huis ter Duin
In Huis ter Duin vindt u zeker u plek om een internationaal congres, een uitgebreide productpresentatie, een besloten vergadering of een gala-diner te organiseren. De locatie van een evenement of congres is in grote mate verantwoordelijk voor de uitstraling. Wat dat betreft spreekt Grand Hotel Huis ter Duin meteen tot de verbeelding als de uitnodiging op de mat valt. Uiteraard maken we de verwachtingen waar. Onafhankelijk van de grootte van het gezelschap en de aard van de bijeenkomst, trekt u met Huis ter Duin volle zalen. Met 19 multifunctionele, stijlvol ingerichte zalen en salons kunnen we gezelschappen van 20 t/m 2000 gasten ontvangen.

Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2200 AB Noordwijk aan Zee
071-3619220
www.huisterduin.com

Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk
Het Radisson Blu Palace Hotel is een uitstekende locatie om vergaderingen, seminars, workshops, trainingen, modeshows, recepties, bruiloften, etc. te houden.
Zoekt u een passende locatie voor de productpresentatie van een nieuw luxueus autotype? Een galadiner dat geen concessies doet aan de culinaire kwaliteit? Of een plaats om een workshop te organiseren? Voor organisatoren van congressen, conferenties, feesten en partijen biedt het Palace Hotel vele redenen om een event bij ons te plannen.
In de eerste plaats zijn er de flexibele vergaderruimten met alle gewenste faciliteiten, zoals airconditioning en daglicht. Met andere faciliteiten zoals overnachtingen, sport/ontspanning, ICT, secretariële dienstverlening is het net zo. Hoge kwaliteit in combinatie met een persoonlijke betrokkenheid zorgt voor een succevolle bijeenkomst.

Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee
071-3653000
www.radissonblu.com/nl/palacehotel-noordwijk

Space Expo
Het auditorium van Space Expo, de Arianezaal, is uitermate geschikt voor presentaties en lezingen. Het biedt plaats aan maximaal 150 personen. De technische faciliteiten zijn zeer geavanceerd, zodat het mogelijk is uw event uit te breiden met audiovisuele hulpmiddelen.

Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
0900-87654321 (15 eurocent per minuut).
www.space-expo.nl

Noordwijkerhout

Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
NH Leeuwenhorst is een uistekende locatie voor trainingen, cursussen en conferenties. Er is een grote variatie aan vergaderzalen: 50 m2, 70 m2, 100 m2, 135 m2, alleen prima geschikt voor diverse opstellingen met daarbij voldoende ruimte voor de apparatuur. De zalen kunnen ten allen tijde voorzien worden van de laatste audio-visuele technieken.

Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
0252-378888
www.nh-hotels.nl/hotel/nh-noordwijk-conference-centre-leeuwenhorst

Oegstgeest

Corpus Congress Centre
Corpus is een centrum waar het mogelijk is om een zogenoemde reis door de mens te maken. Naast de ‘reis door de mens’ beschikt Corpus over 5 zalen inclusief een penthouse. De congreszaal biedt u ruimte voor 540 personen in theateropstelling en tot maximaal 1000 personen voor uw feestelijke gelegenheden. Het penthouse biedt ruimte aan 80 personen. Sommige ruimtes beschikken desgewenst over daglicht.Corpus Congress Centre.

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
071-7510200
www.corpus-experience.nl

Kasteel Oud Poelgeest
Kasteel Oud-Poelgeest beschikt over 15 zalen van diverse afmetingen voor groepen van 2 – 100 personen, zowel in het Kasteel, Koetshuis als in de Oranjerie. In het kasteel zijn er diverse stijlkamers.
Ook voor feestelijke bijeenkomsten biedt kasteel Oud Poelgeest, met name in de weekend vele mogelijkheden voor groepen vanaf al 25 personen. Recepties, trouwerijen of verjaardagsfeesten, bij Poelgeest kunt u voor al uw evenementen terecht! U kunt met gemak gebruik maken van onze keuken.

Kasteel Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2340 BC Oegstgeest
071-5174224
www.oudpoelgeest.nl

Partycentrum La France
La France biedt u de mogelijkheid de juiste bestemming en het juiste feest te kiezen. Kies uit het Parijs van vroeger met zijn gezellige terrasjes, de Cote d’Azur met zijn strandleven, de Franse patio vol mediterrane planten, de huiselijk ingerichte keuken of een oerfranse stationsrestauratie. Eten, drinken, praten, lachen, dansen. Kortom, feesten! En waar is dat leuker dan in een omgeving waarvan je zelf de sfeer kunt bepalen. Voor (zakelijke) feesten en recepties is er vanaf 25 personen exclusieve zaalruimte beschikbaar. La France is makkelijk bereikbaar en beschikt over 300 eigen parkeerplaatsen.

Partycentrum La France
Rhijngeesterstraatweg 43
2341 BR Oegstgeest
071-5177472
www.lafrance.nl


Villa Beukenhof

Momenteel is ‘Villa Beukenhof’ een van de meest bekende en gerespecteerde restaurants in Nederland. De verschillende herberghkamers met elk een eigen gemoedelijke sfeer vormen een inspirerende omgeving voor vergaderingen en presentaties. Daarnaast is Villa Beukenhof ook uitermate geschikt voor lunches, diners en trouwerijen.

Restaurant-Hotel De Beukenhof
Terweeweg 2-4
2341 CR Oegstgeest
071-720 09 09
www.debeukenhof.nl

Wassenaar

Congres- en partycentrum Duinrell
Duinrell biedt u niet alleen de gelegenheid om een dag of avondje heerlijk te zwemmen, daarnaast beschikt het ook over een congres- en partycentrum. Het beschikt over zeer uiteenlopende, unieke locaties, met allen een geheel eigen sfeer en inrichting.
Het congres- en partycentrum is een perfecte locatie voor compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten, party’s, bruiloften en bedrijfsfeesten waarbij de combinatie van zakelijkheid en ontspanning de unieke kracht is. Voor groepen van 20 tot 500 personen beschikken wij over diverse vergaderlocaties.

Congres- en partycentrum Duinrell
Duinrell 9
2242 JP Wassenaar
070-5155222
www.duinrell.nl/zakelijk/arrangementen/vergaderen